Fiscale dienstverlening

Wij staan voor fiscaliteit op maat ten behoeve van het midden- en kleinbedrijf. Naast het verzorgen van de fiscale aangiftes "Inkomsten- en Vennootschapsbelasting" en het controleren van de daarmee samenhangende aanslagen zijn wij ook het juiste adres voor fiscale advisering.

Hierbij stellen wij ons ten doel voor onze klanten een optimale afstemming te maken tussen het zakelijk en privé-vermogen. Een goede inventarisatie van de persoonlijke en/of bedrijfsmatige situatie is daarbij essentieel. Een goed advies past binnen de fiscale regelgeving, maar past nog meer bij de persoon of bedrijf waar het om gaat.

Estateplanning staat eveneens op ons programma. In overleg met terzake kundige notaris adviseren we onze relaties in  het kader van de overdracht van vermogen tijdens leven of na overlijden. De fiscale en juridische mogelijkheden worden daarbij zo optimaal mogelijk afgestemd op de persoonlijke wensen.

Sinds de Europese binnengrenzen zijn verdwenen, zijn veel Nederlanders in België gaan wonen en/of werken. Speciaal hiervoor werken wij met een Belgisch kantoor samen, waardoor wij in staat zijn iedereen op maat te adviseren.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.